Nieuw: Koop Youtube Premium met 80% korting

Kleding

Exclusieve horloges koop je hier het goedkoopst

patek philippe

In de wereld van luxe horloges onderscheiden enkele merken en modellen zich door hun ongeëvenaarde vakmanschap, geschiedenis, en natuurlijk hun prijskaartje. Deze horloges zijn niet alleen tijdwaarnemers maar ook symbolen van status, technische uitmuntendheid, en artistieke expressie. In dit artikel duiken we in de prijzen en trends van enkele van de meest begeerde luxe horlogemerken, gebaseerd op informatie van Chrono24, een toonaangevende marktplaats voor luxe horloges.

Rolex Submariner Ref. 124060

De Rolex Submariner, geïntroduceerd in 2020, blijft een van de meest populaire modellen ter wereld met een retailprijs van €9,100. Echter, op de secundaire markt, heeft dit model een gemiddelde prijs van ongeveer €12,400 voor een nieuw exemplaar en €11,900 voor een pre-owned in zeer goede staat, wat de enorme vraag en beperkte beschikbaarheid weerspiegelt.

  • Chrono24
  • Officiële Rolex Dealers: Het is ook aan te raden om een officiële Rolex-dealer te bezoeken voor de meest accurate en actuele beschikbaarheid en prijzen.

Omega Speedmaster Moonwatch Ref. 310.30.42.50.01.001

De Omega Speedmaster, bekend als de “Moonwatch”, zag zijn prijs stijgen naar €7,500 sinds de introductie begin 2021. Op Chrono24 schommelt de prijs rond de €6,000 voor een nieuw model, terwijl een pre-owned versie ongeveer €5,500 kost, wat aantoont dat de marktprijs onder de huidige retailprijs ligt.

  • Chrono24:
  • Omega Officiële Website: Bezoek de officiële Omega-website voor meer informatie en de mogelijkheid om direct te kopen.

Audemars Piguet Royal Oak “Jumbo” Ref. 16202

De Audemars Piguet Royal Oak “Jumbo” Ref. 16202, een icoon in de horloge-industrie, heeft momenteel een listprijs van €34,800. Op de secundaire markt kan een nieuw exemplaar echter oplopen tot €95,000, met pre-owned versies rond de €71,500, wat de exclusiviteit en hoge vraag naar dit model benadrukt.

  • Chrono24: Audemars Piguet Royal Oak op Chrono24
  • Audemars Piguet Boutiques: Overweeg een bezoek aan een officiële Audemars Piguet-boutique of geautoriseerde dealer.

Patek Philippe Nautilus Ref. 5711

De Patek Philippe Nautilus Ref. 5711, niet langer in productie, had een laatste retailprijs van iets meer dan €30,000. Op Chrono24 bereikten de prijzen voor een nieuw model een piek van €130,000, terwijl een zeer goede pre-owned versie ongeveer €108,000 kost, wat de blijvende aantrekkingskracht en investeringswaarde van dit horloge onderstreept.

  • Chrono24: Patek Philippe Nautilus op Chrono24
  • Patek Philippe Officiële Dealers: Bezoek een Patek Philippe-dealer voor persoonlijk advies en informatie over de aankoopmogelijkheden.

De wereld van luxe horloges is dynamisch, met prijzen die vaak ver boven de oorspronkelijke retailprijs liggen, vooral voor modellen die beperkt beschikbaar zijn of niet meer worden geproduceerd. De secundaire markt voor luxe horloges, zoals die op Chrono24, biedt een fascinerend inzicht in de vraag, beschikbaarheid, en waardering van deze prestigieuze tijdwaarnemers. Het blijft een gebied waar passie voor horloges en investeringspotentieel samenkomen, waarbij elk model zijn eigen unieke verhaal en waarde heeft in de ogen van verzamelaars en liefhebbers wereldwijd.

Related posts
Kleding

Beste deals voor hardloopschoenen Feb 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *